Bine ati venit!

Ma numesc Tepes Cristiana Gabriela, sunt eleva in clasa a-VI-a B la Colegiul National "Vasile Alecsandri" Galati, avandu-l ca diriginte pe domnul profesor de limba si literatura Romana, Corneliu Goldu.
Vreau sa va urez un infricosetor "Bun venit!" pe cel mai tare [si singurul] site dedicat cartii "Capcana", carte scrisa de Sarah Wray.
Pe acest blog veti gasi detalii despre autoare si despre carte, sentimente si pareri, cititori si creatii ale lor, unde voi trebuie doar sa priviti cum Tabara Sperantei se formeaza, incet, incet.

Elita

Un produs Blogger.

Natalie

Acest personaj mi-a patruns in inima, fiind foarte important pentru mine.

Natalie este, dupa viziunea mea, o fata de varsta lui Luke, cu parul saten ale carui bucle ii cad pe umerii lati, fata purtand un tricou mov, care sa ii puna in evidenta ochii.

Dupa mine, ea are o figura aparent normala, putin antipatica.

Inca din copilarie, ea a fost victima a multor lucruri negre. Mama ei ii insela tatal cu prietenul lui cel mai bun, iar cand tatal a aflat, s-a spanzurat. Natalie a fost de fata la toate acestea, avand o varsta frageda.

Dupa moartea tatalui ei, mama sa se casatoreste cu acel prieten, iar lui Natalie ii vine in minte un plan diabolic.

Vroia sa isi omoare tatal vitreg, fapt pentru care a pregatit barca cu care urma sa mearga in larg astfel incat sa se opreasca in mijlocul marii si, pur si simplu, sa moare.

Partea negativa este ca mama ei a murit odata cu actualul ei sot, plecand cu barca odata cu el.

Natalie a suferit, mai ales cand a trebuit sa se mute la unchii sai, care se comportau urat cu ea.

Luke afla toate acestea de la tanara atunci cand sunt inchisi in pestera, iar ea ii explica planul ei diabolic din ziua de azi: il iubea pe Luke si vroia sa il omoare si pe el, si pe ea, deoarece considera ca viata nu merita traita.

Luke, nevrand sa moara, isi convinge prietena din copilarie (Natalie) ca de fapt viata este frumoasa.

Cand aceasta i-a marturisit ca nu mai vrea sa moara, a cazut in prapastie. Murind.

Eu, sincer, am plans la acel punct culminant.

0 comentarii: