Bine ati venit!

Ma numesc Tepes Cristiana Gabriela, sunt eleva in clasa a-VI-a B la Colegiul National "Vasile Alecsandri" Galati, avandu-l ca diriginte pe domnul profesor de limba si literatura Romana, Corneliu Goldu.
Vreau sa va urez un infricosetor "Bun venit!" pe cel mai tare [si singurul] site dedicat cartii "Capcana", carte scrisa de Sarah Wray.
Pe acest blog veti gasi detalii despre autoare si despre carte, sentimente si pareri, cititori si creatii ale lor, unde voi trebuie doar sa priviti cum Tabara Sperantei se formeaza, incet, incet.

Elita

Un produs Blogger.

Povestirea cartii


La cincisprezece ani, Luke Sheldon este încântat atunci când aude a câştigat un loc in Tabara Sperantei, o tabără de vară pentru copii americani inteligenti.

La doar câteva zile în tabără, Luke şi noul său prieten Matt au gasit o bucată de hârtie pe podea lor de cabină, cu un mesaj codat scris pe ea. Împreună cu unii prieteni, inclusiv prietena lui Luke din copilarie, Natalie si Star (fata care i-a cazut cu tronc protagonistului),au decodat mesajul - o invitaţie la o vanatoare de comori. Ei discuta despre cine ar fi putut trimite mesajul, dupa ce afla ca acum putin timp au disparut trei copii din Tabara Sperantei.

Nimeni nu crede într-adevăr in zvon, insa niciunul dintre membrii staff-ului nu vrea sa discute despre asta si copiii au dubii.

Luke şi ceilalţi nu ştiu cine să aibă încredere. Liderul taberei, căpitanul Bud, a fost acolo când copiii au dispărut. Apoi, există consilierul lui Luke de cabină, Drew - un caracter ciudat şi sadic care poarta mereu un cuţit de vânătoare,acesta nu ar avea multa imaginatie ca sa fie rapitorul - sau chiar mai rau.

Majoritatea copiilor din tabara se imbolnavesc, iar Luke si Natalie sunt nevoiti sa plece singuri in cautarea comorii. Acolo insa totul ia o intorsatura neasteptata, Luke afland lucruri sinistre despre viata lui Natalie, fapt pentru care o victima cade prada prapastiei.

0 comentarii: